بالابر غذابر حمل ترولی در رستوران ها، کافه ها، هتل ها، سالن های غذاخوری و … کاربرد وسیعی دارد. این دستگاه را با نام بالابر غذابر، بالابر دیگ بر، بالابر ترولی بر، یا بالابر حمل ترولی می شناسند. جداره داخلی کابین این بالابر باید پوشش استیل داشته باشد تا موازین بهداشتی رعایت شود. همچنین لازم است کف کابین و سقف آن و هر قسمتی که میتواند در معرض تماس با مواد غذایی قرار گیرد امکان شستشوی مکرر را داشته باشد.
ظرفیت بالابر غذابر حمل ترولی
ظرفیت مفید بالابر ترولی بر می تواند 250 کیلوگرم یا 500 کیلوگرم باشد. ابعاد داخلی کابین با در نظر گرفتن ابعاد ترولی های کاربر و شرایط ساختمانی محل تعیین می شوند. این ابعاد می تواند دارای عرض 90 تا 120 سانتیمتر و عمق 100 تا 150 سانتیمتر با توجه به شرایط کاربری داشته باشد. درب طبقات معمولا بصورت لولایی دستی در نظر گرفته شده و باید بازشوی مناسبی برای ورود و خروجی ترولی داشته باشد. کابین می تواند به درب کشویی دستی آکاردئونی یا انواع مشابه مجهز شود.