پاوریونیت بالابر خانگی

موتور بالابر هیدرولیک خانگی

موتور بالابر خانگی هیدرولیک

عامل نیروی محرکه در بالابرهای هیدرولیک خانگی دستگاهی به نام پاوریونیت است. پاوریونیت بالابر خانگی از نظر مشخصات در تناسب با فاکتورهای اصلی طراحی بالابر تعیین میشود. ساختار پاوریونیت بالابرهای هیدرولیک مشابه پاوریونیت آسانسور هیدرولیک است. شما میتوانید با مطالعه مقاله پاوریونیت آسانسور هیدرولیک اطلاعات بیشتری کسب کنید.

عملکرد پاوریونیت بالابر خانگی

پاوریونیت بالابرهای خانگی کارکرد مهم دارد. اولین کارکرد پاوریونیت هیدرولیک بالابر تامین قدرت لازم و جریان سیال برای حرکت جک است. دومین کارکرد پاوریونیت کنترل جریان روغن و سومین عملکرد، انباشت و نگهداری روغن لازم برای حرکت دستگاه میباشد. بنابراین در طراحی و ساخت پاوریونیت باید میزان توان مورد نیاز، جریان سیال، فشار کاری و همچنین حجم روغن لازم را در نظر گرفت.

اجزای پاوریونیت بالابر خانگی

پاوریونیت بالابرهای خانگی را اجزای هیدرولیک متعددی تشکیل می دهد. از مهم ترین اجزا میتوان به الکتروموتور بالابر خانگی، پمپ هیدرولیک و شیر کنترل اشاره نمود. در زیر به برخی از مهم ترین قطعات و اجزای پاوریونیت بالابر هیدرولیک اشاره خواهیم کرد.

موتور بالابر خانگی

برای به حرکت درآوردن پمپ هیدرولیک و تامین جریان به اعمال نیرو و حرکت نیاز است. تامین نیروی لازم و گردش پمپ بر عهده موتور بالابر هیدرولیک خانگی است. در اغلب موارد از موتور هیدرولیک مستغرق داخل روغن استفاده میشود. طراحی این موتورها مخصوص آسانسور و بالابر هیدرولیک است. یکی از معروف ترین برندهای موتور در این زمینه تخصصی sb اس بی ایتالیا است.

موتور آسانسور هیدرولیک

مشخصات موتور بالابر خانگی

مهم ترین مشخصات فنی موتور بالابر خانگی شامل موارد زیر میباشد:

  • نوع موتور بالابر خانگی (مستغرق یا خارج از روغن)
  • توان موتور که با واحد کیلووات مشخص می شود.
  • سرعت موتور که با واحد RPM مشخص می شود.
  • ولتاژ موتور و تعداد فاز (تک فاز یا سه فاز)
  • جریان نامی موتور که با آمپر مشخص می شود.
  • راندمان موتور که درصد، آن را نشان می دهد.

پمپ هیدرولیک بالابر

برای ایجاد حرکت نرم و کم صدا در بالابرهای خانگی از پمپ نوع اسکرو استفاده میشود. طراحی این پمپ ها مخصوص آسانسور است و جریان یکنواخت و بدون پالسی ایجاد می کند.

شیر کنترل هیدرولیک بالابر

شیر کنترل هیدرولیک کنترل جریان سیال را برعهده دارد. در صورتی که شیرکنترل با کیفیتی مورد استفاده قرار گیرد حرکت دستگاه مطلوب خواهد بود. همچنین شیر هیدرولیک بالابر خانگی نقش مهمی در ایمنی دستگاه ایفا میکند. بطور معمول برای سرعت های تا 0.16 متر/ثانیه که برای بالابر خانگی مناسب هستند از شیرهای دو بوبین یا سه بوبین استفاده میشود.

موتور بالابر خانگی یا پاوریونیت هیدرولیک

همانطور که بیان شد، موتور بالابر خانگی هیدرولیک بخشی از پاوریونیت است که وظیفه به حرکت درآوردن پمپ را دارد. بنابراین بهتر است بجای اصطلاح رایج موتور این بالابرها از عبارت پاوریونیت های بالابر استفاده شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *