بالابر کارخانه

انواع بالابر صنعتی کارخانه

بالابر کارخانه، نوعی بالابر باربر ثابت صنعتی است که برای جابجایی بار بین طبقات کارخانه ها نصب می شود. بطور معمول بالابرهای کارخانه با سیستم هیدرولیک عمل می کنند. این دستگاه مخصوص حمل بار است و می تواند به برخی تجهیزات ایمنی مهم مانند پاراشوت و راپچر ولو مجهز شود.

کاربردهای بالابر کارخانه

بالابرهای باربر کارخانه، برای جابجایی بار در انواع کارخانه ها، کارگاه ها و ساختمان های صنعتی کاربرد دارند. نوع کابین یا کفی بالابر، درب های کابین و طبقات، نوع سیستم محرکه و … دقیقا بر اساس شرایط کاربری و ساختمانی محل طراحی و مناسب سازی می شوند. از این روی این نوع بالابرهای باربر در تمام صنایع و مراکز صنعتی کاربرد دارند.

تفاوت بالابر و آسانسور کارخانه

بالابر کارخانه مخصوص جابجایی بار طراحی و پیاده سازی می شود. ولی اگر از نظر کاربری نیاز به حمل افراد به همراه بار باشد می بایست از آسانسور کارخانه استفاده شود. تفاوت بین آسانسور و بالابر کارخانه در امکان جابجایی افراد به همراه بار می باشد. اسانسورهای باربر صنعتی مورد استفاده در کارخانه ها به دلیل قابلیت حمل افراد می بایست بطور کامل از استانداردهای ایمنی آسانسورهای مسافری پیروی کنند. این موضوع ابعاد و شکل کابین، درب کابین، درب های طبقات و سیستم ها و ادوات کنترل و ایمنی هیدرولیکی، الکتریکی و مکانیکی را در بر می گیرد.

ویژگی های مهم بالابر کارخانه

قدرت و ظرفیت

بالابرهای کارخانه در محیط های کاری صنعتی برای جابجایی بارهای بعضا سنگین مورد بهره برداری قرار می گیرند. بنابراین باید گنجایش یا ظرفیت حمل بار متناسب با شرایط بهره برداری را داشته باشند. این نوع بالابرهای صنعتی، در سه کلاس ظرفیت متوسط، متوسط و بالابرهای سنگین گروه بندی می شوند.

استحکام بالابر

نحوه بارگیری و تخلیه بار در این نوع بالابرها عموما با استفاده از جک پالت، لیفتراک، چهارچرخ ها و تسهیلات جابجایی دیگر به نحوی است که نیروهای مضاعفی در محور های گوناگون به کابین و سازه دستگاه وارد می کند. ضربه های ناشی از بارگیری، کشتاورها و توزیع نامتقارن بار در طراحی سیستم محرکه، سازه دستگاه، ریل ها و کفشک ها و … توسط تیم مهندسی بالاکو به دقت محاسبه شده و از قطعات مخصوص و متناسب با موارد یادشده استفاده می شود.

سیستم محرکه بالابر کارخانه

بطور معمول بالابرهای مورد استفاده در کارخانه ها دارای دو ویژگی مهم هستند. اولین ویژگی طول مسیر نسبتا کم و دومین ویژگی ظرفیت و استحکام بالا می باشند. این دو ویژگی باعث می شود تا در بیشتر موارد سیستم هیدرولیک بعنوان راهکاری مناسب انتخاب شود. نوع سیستم محرکه هیدرولیک تاثیر قابل توجهی در عملکرد بالابر دارد. برای آشنایی با انواع سیستم محرکه بالابر لینک مربوطه در همین سایت را دنبال کنید. همچنین برای مشاهده مزایای بالابرهای هیدرولیکی در مقایسه با سیستم های جایگزین مطلب مربطوه را مطالعه کنید.

قابلیت اطمینان بالابرهای کارخانه ای

قابلیت اطمینان دستگاه بالابر به میزان خرابی و توقف ناخواسته دستگاه در طول عمر مفید آن مربوط می شود. در بالابرهای کارخانه یکی از مهمترین مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد قابلیت اطمینان دستگاه است. گروه بالاکو بمنظور ارتقای سطح قابلیت اطمینان بالابرهای باربر صنعتی که در کارخانه ها نصب می شوند تجهیزات و قطعاتی با بالاترین کیفیت و دوام و لحاظ نمودن دو عنصر مهم سادگی و پرهیز از سیستم های پیچیده را به کار می گیرند.

ایمنی در بالابرهای کارخانه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *